Música per a nadons (de 0 a 12 mesos) Carmina
Carmina- Música per a nadons (de 0 a 12 mesos)
Carmina- Música per a nadons (de 0 a 12 mesos)
Grup professional
Taller
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

Per a l'infant, sentir la veu de la mare, el pare o els avis que li canten cançons li és reconfortant, li dona seguretat i crea un gran vincle.

En aquesta sessió, pensada com a taller, farem memòria de les cançons, cantarelles i jocs de falda per als més menuts de la casa. També escoltarem música i alguns sons i instruments que ajudin els nadons a relaxar-se.

La finalitat del taller és que a casa els pares tinguin eines per poder cantar als més menuts aquelles cançons que segurament ja saben però que, potser amb el temps, han quedat oblidades.


Currículum

Des de fa temps, explico contes a escoles de primària, llars d'infants i biblioteques. Vaig ser cofundadora del grup País de Xauxa i vam enregistrar dos CD: Contes i cançons i Això era i no era. Juntament amb l'escola de música i la llar d'infants de Vidreres, vaig enregistrar el CD de cançons tradicionals Les nostres cançons, pensat per als més petits. He participat en el Festival Càntut fent tallers de cançons i contes tradicionals per a infants. He escrit contes per a la mainada: Les històries d'en Perico i Els cosins gegants, entre d'altres. L'any 2017 vaig guanyar el concurs de narració de contes de la Fira del Conte de Medinyà. Faig teatre amb la companyia amateur Guspira Teatre de Cassà i he participat en el Microteatre del Festival FITAG, entre d'altres. Soc mestra de música. Vaig cofundar l'escola de música Liceu Pere Mercader i he treballlat en escoles de primària com a especialista de música. M'he especialitzat en sensibilització músical per als més petits, per això ara mateix treballo a diferents llars d'infants fent classes de música.

Fitxa artística
Autoria:Carmina
Direcció:
:
Durada de l'espectacle:45 min aproximadament
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:Adaptable
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espai----
Dades de contacte
Nom de contacte:
Carmina Rabassedas Pagès
Nom del grup:
Carmina
Telèfon mòbil:
628887843
Adreça electrònica:
carminades@hotmail.com
Municipi:
Cassà de la Selva
Codi postal:
17244
Web:
--
Import del caixet
195 €
Exempt d'IVA
Etiquetes
Taller de música
Valoracions
0 / 5
0 valoracions