Trencadís - Neus Mar & La Flama de Farners Cobla La Flama de Farners
Cobla La Flama de Farners-Trencadís - Neus Mar & La Flama de Farners
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

La unió del talent vocal de Neus Mar amb l’afany innovador de la cobla La Flama de Farners ha cristal·litzat en un espectacle nou que ens convida a tastar les sonoritats més característiques dels diferents indrets dels Països Catalans.

Divers com és el territori, també ho és la nostra música. La plana, l’interior, la muntanya, la ciutat, la costa, ses illes...: en cadascun d’aquests paisatges ha florit una música pròpia que, en conjunt, ens identifica com a poble.

Havaneres, cançons de muntanya i de treball, ball d’arrel, cançó d’autor... són algunes de les peces de diferents colors i mides que configuren la música popular del nostre país.

Són temes desiguals, d’orígens diversos i vida llarga, que encaixen en aquest Trencadís, ara revisitat i reformulat per la veu de Neus Mar i la versatilitat de la cobla, amb nous arranjaments per reivindicar el nostre patrimoni musical més popular.

Currículum

Névoa

Amb el nom artístic de Névoa, Núria Piferrer ha portat a terme la creació artística, la producció, la difusió i la interpretació de diversos espectacles de fado estrenats fins ara i dels CD corresponents. Ha participat en festivals com BarnaSants, Cruïlla de Cultures, Festival de Guitarra de Barcelona, Calles de Fado (Tenerife), Portugal Convida (Barcelona) i Festival Mas i Mas, entre d’altres.


La Flama de Farners

El 5 d’abril de 1981, la cobla La Flama de Farners va fer la seva presentació. Han col·laborat musicalment amb la cobla personalitats tan emblemàtiques del món de la sardana com Ricard Viladesau, Lluís Albert, Manel Saderra i Puigferrer o Josep Cassú, que amb la seva experiència han ajudat a aconseguir que La Flama sigui una de les cobles més preuades de les comarques gironines.

L’any 2009 hi va entrar com a director Jordi Molina, amb l’encàrrec de consolidar la formació, ampliar-ne el repertori i fer-la partícip d’aquest nou moviment renovador iniciat fa uns quants anys, de producció de noves propostes musicals. Des de llavors ha anat fent camí, progressant en qualitat, i ampliant i diversificant la seva oferta musical d’una manera sostinguda i audaç. Durant aquests trenta-nou anys, la cobla La Flama de Farners ha rebut diversos premis i ha dut a terme ballades i concerts a les sales i places més emblemàtiques del país. En la seva trajectòria ha enregistrat més d’una trentena de discos amb repertori de sardanes i diversa música de cobla. L’última incorporació com a director ha estat en Xavi Molina, un pas més en l’evolució de la formació.

La cobla La Flama de Farners ofereix actuacions d’una gran qualitat musical gràcies a la professionalització dels seus integrants, i al mateix temps es caracteritza per ser una formació juvenil, dinàmica i amb experiència en el sector.

Fitxa artística
Autoria:La Flama de Farners
Direcció:
Director/a:Xavi Molina
:Neus Mar
Escenografia:Marcel Tomàs
Durada de l'espectacle:1 h 15 min
Públic:Familiar
Edats:Totes les edats
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari de 9 m x 12 m
Temps de muntatge:
Temps de desmuntatge:
Requeriments tècnics per l'espaiDemaneu la fitxa tècnica.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Jordi J. Fontanillas Hoyo
Nom del grup:
Cobla La Flama de Farners
Telèfon mòbil:
608430848
Adreça electrònica:
laflamadefarners@gmail.com
Municipi:
Girona
Codi postal:
17300
Web:
http://laflamadefarners.wixsite.com/laflama
Import del caixet
consultar
Exempt d'IVA
Etiquetes
Moderna o popular
Auditori
Valoracions
0 / 5
0 valoracions