Una dent sota el coixí Pocacosa Teatre
Pocacosa Teatre-Una dent sota el coixí
Pocacosa Teatre-Una dent sota el coixí
Pocacosa Teatre-Una dent sota el coixí
Pocacosa Teatre-Una dent sota el coixí
Pocacosa Teatre-Una dent sota el coixí
Pocacosa Teatre-Una dent sota el coixí
Pocacosa Teatre-Una dent sota el coixí
Grup professional
Teatre
Públic familiar
Sinopsi

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la fada de les dents i els angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, la porta a la Lluïsa, que és l’encarregada de triar el regal ideal per a aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma ( si està molt gastada o no), el color, etc., pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç. Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí.

La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba la Violeta. Però la relació entre totes dues no serà fàcil. Fins que un dia arriba al magatzem una dent molt especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.


Currículum

Pocacosa Teatre va néixer de la necessitat i la inquietud d’explorar noves formes unint l’òpera amb el teatre de text contemporani, i així poder-nos apropar a tota mena d’espectadors, tan grans com petits. Unim el teatre més pur amb l’òpera, la interpretació actoral combinada amb la interpretació musical, l’òpera amb altres estils musicals, etc. Per nosaltres el que fa més atraient aquesta proposta és que l’òpera és un gènere musical que el públic no està acostumat a escoltar en directe; sovint ens mostrem davant d’un públic que majoritàriament no n’ha escoltat mai atentament o conscientment. Posem el teatre i l’òpera a l’abast de tothom, sense pretensions, amb humilitat i sobretot amb austeritat.


Elena Martinell i Meritxell Yanes formem la companyia Pocacosa Teatre. La nostra relació professional neix fa molts anys, quan vam coincidir en el muntatge La casa del darrere, sobre el diari d’Anna Frank, una producció de Mentidera Teatre dirigida per Cristina Cervià (2005). Des d’aleshores ja portem 3 produccions de teatre familiar a l’esquena.


Fitxa artística
Autoria:Cristina Clemente
Direcció:
Actor/Actriu:Elena Martinell
Actor/Actriu:Meritxell Yanes Font
Director/a:David Planas Lladó
Escenografia:Paula Bosch
Compositor/a:Faló Garcia
Vestuari:Roberto G. Alonso
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:Familiar
Edats:
Fitxa tècnica
Mides escenari:Per concretar segons l'espai
Temps de muntatge:4 h
Temps de desmuntatge:1 h
Requeriments tècnics per l'espaia concretar segons espai
Dades de contacte
Nom de contacte:
Meritxell Yanes Font
Nom del grup:
Pocacosa Teatre
Telèfon mòbil:
679485841
Adreça electrònica:
distribucio@pocacosateatre.com
Municipi:
Celrà
Codi postal:
17460
Web:
www.pocacosateatre.com
Import del caixet
1.300 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Teatre d'humor
Valoracions
0 / 5
0 valoracions