La poció màgica de la Blancaneus Capgiralla Contes
Capgiralla Contes- La poció màgica de la Blancaneus
Grup amateur
TeatreMúsica
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

La Blancaneus està cansada de netejar la casa dels 7 nans i de preparar-los sempre el menjar. També està farta que l’enverinin i que hagi de competir per la seva bellesa amb la madrastra davant d’un mirall. Quin avorriment!

  • Jo vull sortir a jugar a futbol, però no em deixen...! - es queixa la Blancaneus


El príncep està tip d’haver de ser sempre el cavaller fort i valent que ha d’anar salvant princeses. Quina exigència! 

  • Jo vull aprendre a cuinar, però no tinc temps!- renega el príncep.


És així com la Blancaneus deixarà de ser aquella princesa passiva que espera el petó d’un príncep per despertar de l’encanteri i farà ús de la seva saviesa per salvar el cavaller, tot capgirant i qüestionant els mandats de gènere. En definitiva, una rondalla d’autoestima i amor propi, perquè estimar-se a sí mateix és entendre que no necessites ser perfecte per ser grandiós.


* A part del contacontes, també es pot oferir un taller de construcció d’unes ulleres liles per infant per tal que a l’iniciar la narració del conte se les puguin posar i treballar el concepte de la igualtat de gènere. Al llarg de l’espectacle, les ulleres s’aniran utilitzant. (Taller explicat a una nova entrada)


Currículum

Som la Laura Vilarrubias i en Pau Boïgues, dos joves cellerencs vinculats al món educatiu i musical amb moltes ganes de compartir els nostres contes capgirats i musicats arreu de Catalunya i que vosaltres els escampeu també.

La Laura és Educadora Social i Treballadora Social especialitzada en violència masclista. Ha estat molts anys vinculada al món educatiu com a monitora i directora de lleure. També ha treballat amb infància i adolescència en risc i amb famílies. Té estudis de psicopedagogia i actualment treballa facilitant processos terapèutics de recuperació de la violència masclista amb dones, joves i infants, sempre des d’una perspectiva de gènere. 

En Pau és mestre d’educació musical, intèrpret i compositor. Ha treballat com a mestre i monitor de lleure durant molt temps. Té el títol superior de música de guitarra jazz. Actualment treballa com a coordinador i professor de música d’infants, joves i adults, i forma part de varis grups de diferents estils musicals, entre ells el grup d’animació infantil “Els Atrapasomnis”. La guitarra sempre l’acompanya allà on va. 

A Capgiralla, en Pau i la seva guitarra no pararan de tocar mentre que la Laura rondalla rere rondalla capgirarà.

Tenim clar que la coeducació i la prevenció amb els més menuts és la clau per eradicar les desigualtats de gènere, i que la música és una eina transformadora i molt potent per fer-ho. Fitxa artística
Autoria:CAPGIRALLA, contes coeducatius i musicats
Direcció:
Actor/Actriu:Laura Vilarrubias Albertí
Compositor/a:Pau Boïgues Masachs
Durada de l'espectacle:45 minuts
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:Espai: 3 x 2 m
Temps de muntatge:25 minuts
Temps de desmuntatge:15 minuts
Dades de contacte
Nom de contacte:
Laura Vilarrubias Albertí
Nom del grup:
Capgiralla Contes
Telèfon mòbil:
676598993
Adreça electrònica:
capgirallacontes@gmail.com
Municipi:
La Cellera de Ter
Codi postal:
17165
Web:
Import del caixet
200 € contacontes / Taller + contacontes: 290 €
No exempt d'IVA (21%)
Etiquetes
Espectacle musical
Espectacle de carrer
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions