La poció màgica de la Blancaneu Capgiralla Contes
Capgiralla Contes- La poció màgica de la Blancaneu
Grup professional
TeatreMúsica
Apte per a biblioteques
Sinopsi

La Blancaneu està cansada de netejar la casa dels set nans i de preparar-los sempre el menjar. També està farta que l'enverinin i que hagi de competir per la seva bellesa amb la madrastra davant d’un mirall. Quin avorriment!

«Jo vull sortir a jugar a futbol, però no em deixen!», es queixa la Blancaneu.


El príncep està tip d'haver de ser sempre el cavaller fort i valent que ha d'anar salvant princeses. Quina exigència! 

«Jo vull aprendre a cuinar, però no tinc temps!», renega el príncep.


És així com la Blancaneu deixarà de ser aquella princesa passiva que espera el petó d'un príncep per despertar de l'encanteri, i farà servir la seva saviesa per salvar el cavaller, capgirant i qüestionant els mandats de gènere. En definitiva, es tracta d'una rondalla d'autoestima i amor propi, perquè estimar-se a si mateix és entendre que no necessites ser perfecte per ser grandiós.


* Abans del contacontes, es pot oferir un taller d'elaboració d'unes ulleres liles per a l'infant, que podrà posar-se-les en començar la narració i utilitzar-les al llarg de l'espectacle per treballar el concepte d'igualtat de gènere.

Currículum

Som Laura Vilarrubias i Pau Boïgues, dos joves cellerencs vinculats al món educatiu i musical amb moltes ganes de compartir els nostres contes capgirats i musicats arreu de Catalunya i que vosaltres els escampeu també.

La Laura és educadora social i treballadora social especialitzada en violència masclista. Ha estat molts anys vinculada al món educatiu com a monitora i directora de lleure. També ha treballat amb infants i adolescents en risc i amb famílies. Té estudis de psicopedagogia i actualment treballa facilitant processos terapèutics de recuperació de la violència masclista amb dones, joves i infants, sempre des d’una perspectiva de gènere. 

En Pau és mestre d’educació musical, intèrpret i compositor. Ha treballat com a mestre i monitor de lleure durant molt temps. Té el títol superior de música de guitarra de jazz. Actualment treballa com a coordinador i professor de música d’infants, joves i adults, i forma part de diversos grups de diferents estils musicals, entre els quals hi ha el grup d’animació infantil Els Atrapasomnis. La guitarra sempre l’acompanya allà on va. 

A Capgiralla, en Pau i la seva guitarra no pararan de tocar mentre la Laura rondalla rere rondalla capgirarà.

Tenim clar que la coeducació i la prevenció amb els més menuts és la clau per erradicar les desigualtats de gènere, i que la música és una eina transformadora i molt potent per fer-ho. 

Fitxa artística
Autoria:Capgiralla, contes coeducatius i musicats
Direcció:
Actor/Actriu:Laura Vilarrubias Albertí
Compositor/a:Pau Boïgues Masachs
Durada de l'espectacle:45 min
Públic:
Edats:De 3 a 99 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:Espai de 3 m x 2 m
Temps de muntatge:25 min
Temps de desmuntatge:15 min
Dades de contacte
Nom de contacte:
Laura Vilarrubias Albertí
Nom del grup:
Capgiralla Contes
Telèfon mòbil:
676598993
Adreça electrònica:
capgirallacontes@gmail.com
Municipi:
La Cellera de Ter
Codi postal:
17165
Web:
Import del caixet
250 euros (contacontes) / 350 euros (taller + conte). Format biblioteca
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Espectacle musical
Espectacle de carrer
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions