LOG OUT Teatre-Apnea
LOG OUT Teatre-Apnea
LOG OUT Teatre-Apnea
Grup professional
Teatre
Sinopsi

En Marc i la Gina són dos germans que des de ben petits ho comparteixen tot. Una nit, després d’una festa i anant força beguts, transformen l’agressivitat amb què normalment es tracten en una relació sexual. 

 

Des d’aquell moment canvien radicalment, al principi per rebutjar-se, però després per acostar-se, descobrir-se i tractar-se amb una tendresa amb la qual no s’havien trobat mai.

 

La seva relació se sotmetrà llavors a una espiral cada cop més gran i més forta de necessitat física i afectiva, però també d’agressió i asfixia. La claustrofòbia es farà evident. Cada cop passaran més temps tancats a l'habitació, mimant-se amb l’espai, els colors, i la roba, i aïllant-se del món exterior que fins ara els personalitzava. 

 

Les golfes es converteixen en el marc d'una lluita entre el cos i la paraula, en el conflicte entre les necessitats d’estar amb l’altre i de fugir-ne, en un combat entre dos germans.

Currículum

LOG OUT Teatre és una companyia nascuda el 2016 que gestiona projectes i dota els seus col·laboradors d'un paraigües sota el qual crear i distribuir les produccions. És per això que treballem per:


  1. Esdevenir una productora escènica i audiovisual.


  1. Crear una plataforma multidisciplinar de suport i promoció d'artistes emergents.Gestionada actualment per quatre administrador amb formació en diversos àmbits artístics, la companyia intenta consolidar-se ara amb el seu tercer projecte, Apnea.

En els darrers anys han girat pel gironès amb els seus anteriors projectes, Valerie (2018), una adaptació de Hamlet de William Shakespeare escrita i dirigida per Guillem Lloret, i L'home Gras de Mario Rebugent, obra amb què es varen estrenar el 2017.

LOG OUT intenta que els seus projectes siguin el ma¿xim de compromesos i fidels a una visio¿ contempora¿nia i progressista del mo¿n, tant en la posada en escena, com en el registre i els temes dels que parlen. Creant des de la sinceritat, el respecte al proce¿s creatiu, sempre col·lectiu, i vestint d¿una este¿tica elaborada, per tot l¿equip arti¿stic, cada projecte.Fitxa artística
Autoria:Clara Mir I Mario Rebugent
Direcció:
Director/a:Ferran Joanmiquel
Actor/Actriu:Clara Mir
Actor/Actriu:Mario Rebugent
Productor/a:LOG OUT Teatre
Durada de l'espectacle:1 hora 10 minuts
Públic:Adults
Fitxa tècnica
Mides escenari:8 m de fons x 5 m d'ample Possibilitat públic a 3 bandes.
Temps de muntatge:4
Temps de desmuntatge:3
Requeriments tècnics per l'espaiProjector 6000 lumens. Fitxa técnica en curs.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Mario Rebugent
Nom del grup:
LOG OUT Teatre
Telèfon mòbil:
608628809
Adreça electrònica:
mario@logoutteatre.com
Municipi:
Salt
Codi postal:
17190
Web:
logoutteatre.com
Import del caixet
1.000 €
No exempt d'IVA (21%)
Etiquetes
Text contemporani
Valoracions
0 / 5
0 valoracions