Violoncels de pel·lícula Northern Cellos
Northern Cellos-Violoncels de pel·lícula
Northern Cellos-Violoncels de pel·lícula
Grup professional
Música
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Northern Cellos presenta un espectacle basat en una selecció de les millors bandes sonores de la història del cinema i de les sèries, en un format únic i innovador al nostre país: quatre violoncels i percussió. Pensat per agradar a tot tipus de públic, el repertori combina estils de música diferents, sigui de música de cinema tradicional, de cinema musical o fins i tot música més moderna. Sempre a través d’arranjaments propis, es podran escoltar medleys (popurris), temes principals i openings de clàssics com Cinema Paradiso i La vida és bella, pel·lícules de gran repercussió mediàtica com El Senyor dels Anells o Pirates del Carib, de musicals que han fet història com La La Land, i fins i tot la música de sèries d’èxit com Narcos o Game of Thrones. Tot això (i molt més!) fa un concert perfecte per a tots els públics!

Currículum

Northern Cellos és probablement l’únic quartet de violoncels elèctrics del país i un dels pocs d’Europa. Escortats per una bateria, interpreten medleys (o popurris) de rock, pop, dance i metal. Des de la seva formació el 2018, han actuat en més de cent localitats de Catalunya, Andorra, França i la Comunitat de Madrid, en auditoris i festivals de renom, com ara el Festival de la Porta Ferrada, l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell o l’Auditori Nacional d’Andorra, entre altres. Alternant els formats de violoncels elèctrics i acústics, Northern Cellos ofereix dos espectacles innovadors que no deixaran indiferent ningú: des de les obres més conegudes de la història de la música del cinema, fins a grans hits d’estils variats que van del pop al rock, passant pel metal i el dance.

Fitxa artística
Autoria:Arranjaments en forma de medley propis, de compositors com J. Williams, E. Morricone, H. Shore, R. Djawadi, etc.
Direcció:
Actor/Actriu:Edgar Casellas
Actor/Actriu:Anna Caner
Actor/Actriu:Maria de Palol
Actor/Actriu:Pol Farell
Actor/Actriu:Joel Riu
Tècnic/a so/llum:Anton Llonch
Durada de l'espectacle:1 h 15 min
Públic:
Edats:Totes les edats
Fitxa tècnica
Mides escenari:Escenari mínim de 8 m de llargada x 4 m d’amplada
Temps de muntatge:De 2 a 3 h (per a prova de so)
Temps de desmuntatge:30 min
Requeriments tècnics per l'espaiL'espectacle es pot fer sense sonorització en funció de les característiques de l’'espai. Cal parlar amb el grup per considerar quina és la millor opció per a cada cas. En cas de sonoritzar-lo, el grup ja informarà de quines són les necessitats tècniques.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Pol Farell
Nom del grup:
Northern Cellos
Telèfon mòbil:
626889286
Adreça electrònica:
pfarellq@gmail.com
Municipi:
Banyoles
Codi postal:
17820
Web:
Import del caixet
2.650 euros
No exempt d'IVA (21 %)
Etiquetes
Clàssiques
Moderna o popular
Música orquestral
Auditori
Valoracions
0 / 5
0 valoracions