Contes d'Óssos Alma i la mar de contes
Alma i la mar de contes-Contes d'Óssos
Alma i la mar de contes-Contes d'Óssos
Alma i la mar de contes-Contes d'Óssos
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Públic familiar
Sinopsi

Aquesta és una sessió de contes que ens aproparà a la vida dels óssos, on coneixerem molts aspectes d'aquests impressionants animals.

Tot va començar una tarda d'hivern en un bosc, quan els camins estaven coberts de gegants catifes de neu i tots els óssos es recollien a les seves coves per començar el llarg període d'hivernació. He dit tots? No! Tots no! N'hi havia un que ho intentava i no podia. Per què? Què li passava?… El primer conte que l'Alma explicarà, aclarirà aquest misteri. Després, altres històries ens faran viure més aventures amb aquests grans amics dels infants.


Currículum

La companyia Alma i la mar de contes viatja arreu de Catalunya i porta els seus espectacles de narració de contes teatralitzats i titelles a escoles, biblioteques, teatres, centres cívics, festes majors, fires, etc. Laura Rubio, coneguda com a Alma, és l'actriu i la directora de la companyia. Es va formar com a actriu a l'estudi Nancy Tuñón (Barcelona) i ha rebut formació de cant, sensibilització de veu, tècniques coreogràfiques i clown. Com a titellaire, l'han ajudat en la seva formació Francisco Nieto, Kiko «Dandy Clown», la Companyia Herta Frankel (Marionetarium del Tibidabo a Barcelona) i les nombroses actuacions que ha fet fins avui. Els espectacles de l'Alma destaquen per la imaginació, la riquesa dels seus personatges, la frescor creativa i la proximitat amb el públic.Fitxa artística
Autoria:Laura Rubio Tugas
Direcció:
Durada de l'espectacle:50 minuts
Públic:Tots els públics
Fitxa tècnica
Mides escenari:4 m fons x 4 m amplada
Temps de muntatge:45 minuts
Temps de desmuntatge:30 minuts
Requeriments tècnics per l'espaiUna presa de corrent de 220 v.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Laura Rubio Tugas
Nom del grup:
Alma i la mar de contes
Telèfon mòbil:
626559789
Adreça electrònica:
almailamar@gmail.com
Municipi:
El Mallol
Codi postal:
17178
Web:
www.almailamar.com
Import del caixet
190 €+IVA (f. biblioteca) / Consultar preus per altres formats i espais
No exempt d'IVA (10%)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
0 / 5
0 valoracions