Rondant pel món (opció taller) Albert Quintana - Gra de Sorra
Albert Quintana - Gra de Sorra-Rondant pel món (opció taller)
Albert Quintana - Gra de Sorra-Rondant pel món (opció taller)
Grup professional
Teatre
Apte per a biblioteques
Sinopsi

Quin gust pot tenir un conte del món? Doncs seria una bona pregunta per començar! Jo crec que tenen un gust i un so especials, perquè alguns d’aquests contes venen de molt lluny. Us imagineu poder voltar pel món buscant contes? Seria una aventura genial, però ens hi hauríem d’estar molts anys. Podem mirar de buscar una solució. Puc venir jo i explicar-vos aquests contes! Què us semblaria? Us avanço un tastet d’aquesta sessió: aquests contes són uns contes savis i molt vells, fa molts anys que existeixen! I han arribat fins aquí viatjant de boca en boca, d’avis a pares i de pares a fills...

Teniu ganes d’escoltar algun d’aquests contes? Doncs aneu-vos preparant, que aviat començarem!!

 

Currículum

Fa més de quinze anys que em vaig iniciar en el món dels contes i del teatre. Ha plogut molt des de llavors; tot i això, continuo descobrint, i gaudint-ne, les meravelles que suposa narrar i posar-me davant del públic per explicar contes. Explico contes populars, àlbums il·lustrats i contes d’autor. He narrat en biblioteques, escoles, teatres i en molts racons i raconets de pobles de Girona i Catalunya. Vaig estudiar interpretació a El Galliner, al Col·legi del Teatre i als estudis de Txiki Berraondo, entre d’altres. I vaig ampliar la formació amb altres cursos i tallers d’altres disciplines i reciclatge teatral. He treballat a TV3 (al TNC i en projectes creatius i grupals). Vaig estudiar educació infantil, tinc un postgrau en pedagogia teatral de l’Institut del Teatre de Vic i un postgrau en intel·ligència emocional de la Universitat de Girona (UdG).

He col·laborat amb Creu Roja, Fundació Pere Tarrés, Dipsalut, Entitats, Kilalia, escola de lleure Galligants i altres projectes: hi he fet tallers d’emocions, gènere i altres activitats pedagògiques o creatives.

Fitxa artística
Autoria:Albert Quintana
Direcció:
Actor/Actriu:1
Durada de l'espectacle:50 min
Públic:
Edats:A partir de 3-4 anys
Fitxa tècnica
Mides escenari:3 m x 3 m
Temps de muntatge:30 min
Temps de desmuntatge:15 min
Requeriments tècnics per l'espaiEl pressupost no inclou l'equip de so ni el micròfon de diadema. En cas que estiguéssiu interessats/interessades que la companyia se'n fes càrrec, hi ha l'opció de llogar-ho.
Dades de contacte
Nom de contacte:
Albert
Nom del grup:
Albert Quintana - Gra de Sorra
Telèfon mòbil:
675731363
Adreça electrònica:
hola@gradesorra.cat
Municipi:
L'Escala
Codi postal:
17130
Web:
www.gradesorra.cat
Import del caixet
200 euros (Contes) o 225 euros (contes i taller)
No exempt d'IVA (10 %)
Etiquetes
Contes i Narracions
Valoracions
5 / 5
1 valoracions